Folia stretch pentru uz manual, transparenta, 23 microni

Folia stretch pentru uz manual, transparenta, 23 microni

Folie stretch pentru uz manual este o folie fabricata din polietilena extrem de subtire si flexibila, avand o folosinta larga atat in mediul industrial, cat si in cel domestic.

Desi nu are o vechime foarte mare, folia stretch a castigat rapid teren, fiind mult mai usor de utilizat decat alte ambalaje destinate protectiei obiectelor. Folia stretch manuala este o folie extensibila, utilizata cu succes in domeniul industrial si alimentar, pentru impachetarea marfurilor pe palet, dar si pentru protectia bunurilor de uz general, avand costuri logistice mult mai mici fata de metodele complementare folosite.

CUMPARA FOLIE STRECH

Produsul este recomandat pentru protectia bunurilor in timpul livrarii sau stocarii, fiind o solutie ideala in conditii de umiditate, actiune mecanica sau pentru protectia impotriva particulelor de praf. Un avantaj al foliei este flexibilitatea acesteia, ceea ce o face simplu de utilizat, reducand astfel costurile din departamentele logistice, in care personalul alocat pregatirii marfurilor pentru expediere, consuma mult mai putin timp si resurse. Fiind un produs simplu, acesta poate fi utilizat chiar si de catre personal fara experienta. Citeste continuarea pe www.cartonescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *