banda cauciucata solvent

banda cauciucata solvent

Banda adeziva cu solvent (cauciuc natural) Syrom Vibac se detaseaza prin calitatile de lipire extraordinare, fiind apreciata de utilizatorii care au nevoie de produse performante.

Banda adeziva este este un film subtire, fabricat din polipropilena bi-axial orientata (BOPP), avand denumirea larga de scotch. Exista o multitudine de astfel de produse pe piata, acestea fiind atent dezvoltate pentru a satisfice nevoile crescande din industriile producatoare, precum industria ambalajelor, sectorul alimentar, industria automobilelor, industria publicitara si de tipar.

Astfel, au fost create produse care sa satisfaca cele mai diverse necesitati, putand astazi alege benzi adezive pentru sigilarea cutiilor de carton, benzi de hartie pentru protectie, benzi pentru fixare sau benzi adezive pentru uz domenstic sau pentru birou. 

CUMPARA BANDA CAUCIUCATA

Banda adeziva Syrom produsa de Vibac este un tip de banda scotch cu adeziv solvent, compatibila atat pentru uz manual cat si pentru dispozitive automate si semiautomate. Banda adeziva Vibac este un produs de inalta performanta, special conceput pentru sigilarea cutiiilor de carton, avand o aderenta foarte mare pe suprafete (adeziv high-tack); astfel odata aplicata, banda adeziva  se lipeste imediat pe suprafete, sigland instant chiar si susport de carton cu iregularitati sau rugozitati.

Banda adeziva solvent Syrom by Vibac are un nivel ridicat de performanta mecanica, pastrandu-si proprietatile dupa aplicare chiar si in conditii de umiditate si temperaturi extreme. Citeste mai mult pe www.cartonescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *